silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator

Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Türkcell T Tablete yaptığım TWRP ve Root anlatımını yapacağım.

Bu yapacağınız işlemlerden oluşacak olumsuzluklardan ben ve gsmturkey.net sorumlu değildir. Tüm sorumluluk size aittir.

Dosya içinde gerekli tüm anlatım vardır.
Görsel eklenecek.

Lütfen konu altına yorum yaparken Teşekkürler, Elinize sağlık, süper, sağol, helal olsun gibi kelimeler yazıp konuları kirletmeyelim. Herkes aradığını bu mesajlar yüzünden bulamıyor. Altta beğen butonuna basmanız yeterlidir. Konu ile ilgili sorununuzu veya çözümünüz varsa yorum yapın. Konu ile alakasız cevaplar silinecektir.

Burada

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kerem47

GSTPRO Geliştirici
Genel Moderator
Ustam tablete hard reset işlemi nasıl oluyor

naksimuaz

Yeni Üye
Üye
serdar kardes elime bır turkcell t tab gectı twrp atayım dedim flash tool chip type not match hatası verıyor..aynı twrp dosyası ıle daha once en az 10 tane cıhaza yaptım ılk defa boyle bır sey oldu ...nasıl cozerım bılgınız varmıdır

Ekli dosyalar

Ahmetyuksek

Yeni Üye
Üye

Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Türkcell T Tablete yaptığım TWRP ve Root anlatımını yapacağım.

Bu yapacağınız işlemlerden oluşacak olumsuzluklardan ben ve gsmturkey.net sorumlu değildir. Tüm sorumluluk size aittir.

Dosya içinde gerekli tüm anlatım vardır.
Görsel eklenecek.

Lütfen konu altına yorum yaparken Teşekkürler, Elinize sağlık, süper, sağol, helal olsun gibi kelimeler yazıp konuları kirletmeyelim. Herkes aradığını bu mesajlar yüzünden bulamıyor. Altta beğen butonuna basmanız yeterlidir. Konu ile ilgili sorununuzu veya çözümünüz varsa yorum yapın. Konu ile alakasız cevaplar silinecektir.

Burada
Merhaba, indirme linkleri silinmiş de. Güncel bir link paylaşabilir misiniz?

Üst Alt